Listen To Radio Kosova e Lirë Live Station

Now playing... Now playing...

play
volume
favorite

Radio Kosova e Lirë
Gjitthmone Me Ju Dhe Per Ju....
94.2 FM
Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në një mbledhje të mbajtur, më 13 nëntor të vitit 1998. Ekipin e parë të gazetarëve dhe të teknikëve të Radios e kanë përbërë: Ahmet Qeriqi, Nezir Myrtaj, Martin Çuni, Nusret Pllana, Habib Zogaj, Fatmir Dugolli, Valdet Hoti dhe Rizah Berisha.
Website: http://www.radiokosovaelire.com

Related

oiRadio available on apple store oiRadio available on play store