Listen To Radio Vizioni Live Station

Now playing... Now playing...

play
volume
favorite

Radio Vizioni
Podujevë / Përshëndetje nga Podujeva.com:
88.1 FM
RAdio Vizioni është Stacion lokal vepron në Podujeve dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne F. Kosovë,Obiliq,Vushtrri dhe ne Prishtinë . Radio Stacioni është themeluar me 13 shtator 2000 . Ka program 24 orë dhe mund të degjihet edhe ne www.radio-vizioni.com si dhe ne platformen digitale TV diaspora .

Related

oiRadio available on apple store oiRadio available on play store