Listen To Radio Dielli Live Station

Now playing... Now playing...

play
volume
favorite

Radio Dielli
Albanian Kosova Shqip Music
Stream
Të gjithë ne që jemi në Gurbet kemi mallin për vendin tonë, për të afërmit tanë,Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur i harrojmë pak problemet e ditës dhe mbushemi me energji të reja Pikërisht këtë synon të bëjë RadioDielli të krijojë disa momente çlodhëse për gurbetqaret shqiptarë,www.RadioDielli.com
Website: http://www.radiodielli.com/