Listen To Radio Lushnja Live Station

Now playing... Now playing...

play
volume
favorite

Radio Lushnja
95.5 FM
Radio LUSHNJA ju mudeson DJ dhe sistem audio per te gjitha llojet e EVENTEVE: koncerte, party, ditelindje, fejesa dhe dasma. Gjithashtu dhe sisteme ndricimi me robot, lazer, blic, makine bore, etj. Mundesojme lidhje me kameramanet dhe kengetaret tuaj te preferuar
Website: http://radiolushnja.com/