Listen To Ekspres Radio Strumica Live Station

Now playing... Now playing...

play
volume
favorite

Ekspres Radio Strumica
101.1 FM
Досега Експрес радио има соработувано со голем број на организации. На конкурсите од Советот за радиодифузија досега има изработено голем број на емисии. Експрес радио е членка и на Македонскиот институт за медиуми, преку кои вработените во Експрес радио имаат можност за присуство на голем број на семинари.
Website: http://www.ekspresradio.com.mk/