Listen To Radio Kometa Live Station

Now playing... Now playing...

play
volume
favorite

Radio Kometa
106.4 FM
Радио Комета Гостивар со својата 9 годишна работа постои како радио со една зацртана цел-да им служи на слушателите најповеќе за забава и редовно информирање за сите дневни актуелности новости и информации.Радио Комета Гостивар на вашиот радио приемник ќе го уловите на фрекфенција од 106,4 мегахерци фм стерео во Полошкиот регион Гостивар,Маврово,Тетово, на www.radiokometa.com.mk и на повеќе сајтови на интернет,како интернет радио со голема популарност и слушаност кај нашите иселеници во странство.Програмската шема се состои од музика, емисии од забавен карактер,актуелни вести подготвени од екипата на Радио Комета,вести кои се презентираат во соработка со Deutsche Welle на македонски јазик, бизнис информации,спортски вести,топ листи и контакти со слушатели.Екипата на Радио Комета Гостивар е свеснa за значењето и одговорноста на работата како единствен Медиум во Гостивар на Македонски јазик,кој според сите анкети,направени кај слушателите независно од националната припадност е Број Еден според слушаност и затоа ке продолжи да работи со цел радиото да стане уште поуспешно и послушано,затоа што нашите слушатели го бараат тоа.
Website: http://www.radiokometa.com.mk/

Related